byggeprojekt

Nyt tag

Er dit tag ved at være gammel og slidt? Måske oplever du utætheder eller skader rundt omkring? Så læs med her og få hjælp til at finde de rette fagfolk. Hos 3-byggetilbud hjælper vi dig med at finde det helt rigtige tagfirma, der passer til dine behov. Uanset om du skal have nyt tag, eller måske har behov for vedligeholdelse af dit tag, så kan vi helt sikkert finde en løsning. Vores samarbejdspartnere er de bedste af de bedste og har mange års erfaring i branchen. Kontakt os i dag og modtag 3 uforpligtende tilbud fra 3 forskellige tagfirmaer. 

3 grunde til at du skal indhente dine uforpligtende tilbud hos 3-Byggetilbud.

1

Beskriv og indsend din opgave til os

2

Opgaven vil blive behandlet

3

Du vil modtage 3 uforpligtende tilbud hurtigst muligt

4

Vælg den leverandør, som du føler passer til din opgave

Hvorfor får man nyt tag?

Taget er en stor del af huset, som både beskytter mod vind og vejr, samt sørger dit tag også for isolering og ventilering. Det er derfor vigtigt at passe på dit tag og være sikker på, at dit tag gør hvad det skal.

Selvom tage kan holde i rigtig mange af år, så holde de desværre ikke for evigt. Oplever du dit tag lækker, at der kommer vand ind, eller mere alvorlige tilfælde som skader på taget, så er det vigtigt at du taler med en tag kyndig, for at finde den rette løsning til dig.

Her vil du kunne få den rette hjælp og vejledning til hvad du skal stille op med dit tag, og hvordan det løses bedst. Du kan både komme ud for, at du nuværende tag skal del renoveres eller komplet renoveres, dette kommer dog både an på stand, alder og grad af skade. Alt dette kan et professionelt tagfirma hjælpe dig med.

Typer af tag

Der findes utrolig mange typer af tag, som hver har deres funktion og som vi hver især har en eller anden form for association til.

Det kan dog være forskelligt, hvilken type tag, der passer til netop din bolig. Dette kommer blandt andet an på konstruktionen, standen og stilen, i forhold til, hvad der vil være bedst i din situation. Dette vil professionelle fagfolk være med til at kunne rådgive dig om, hvor i ud fra fælles dialog, kan komme frem til den rette løsning.

Derudover er der også stor forskel på prisen og kvaliteten af tagtyper.

Klassiske tagtyper

Her kan du læse mere om de mest populære typer af tag, samt finde ud af, hvilken type der vil være bedst for dig og dit tag.

Denne type tag ligner det klassiske tegltag, men er billigere i pris. Det har en levetid på op til 50 år, og med sit tidsløse design har du mange muligheder når det kommer til udtryk og farver. Betontaget kræver et undertag. 

Dette er det klassiske tag fra 60’erne og 70’erne. Selvom denne tagtype er slidstærk, har den kun en levetid på cirka 20-30 år. Dog har samme kreative frihed, da du kan vælge mellem flere forskellige farver og overflader. Bølgeeternit har ikke behov for undertag, det denne type af tag, anses som værende tæt.  

Denne type tag er lavet i let, fleksible tog tyndt materiale, hvilket gør, at den adskiller sig de andre tagtyper. Dette giver dig en ariktektonisk frihed, da tagpap er fleksibel i form. Du får et tag med en levetid på op til 50 år, og en mange forskellige farver at vælge i mellem. Tagpap kræver dog fast underlag, såsom brædder. 

Denne type tag har været brugt længe og er det vi kender som det klassiske røde tag. Med tiden er der også kommet farver som sort, blå og blank overflade. Tegltaget er både robust og slidstærkt, så det kan holde i op til 70 år. Du kan få dette i 4 typer overflader og i et vælg af farver. Du vil her, have brug for undertag. 

Modtag 3 professionelle tilbud

Står du og skal have nyt tag? Eller er du i tvivl om, hvor længe dit tag har igen? Så kontakt os og lad os finde det rette tagfirma til dit nye tag. Du modtager 3 gratis og uforpligtende tilbud på dit tagprojekt. Alt du skal gøre er at beskrive dit tag, og så finder vi 3 dygtige og kompetente tagfirmaer. Du kan kontakte os gennem kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

100% gratis service

Indhent et tilbud