byggeprojekt

Montering af varmepumpe

Er du træt af de høje gas priser? Så gør som mange andre danskere og hop med på trenden omkring den grønne omstilling. Med en montering af en varmepumpe vil du være godt stillet. Du slipper således for høje gaspriser samtidigt med at du går i en grøn retning med en miljø venlig måde at opvarme din bolig på. Vi giver dig brugbar information omkring de forskellige varmepumper, samt en optimering af den funktionalitet og effektivitet.

Vores samarbejdspartnere er de bedste af de bedste og har mange års erfaring i branchen. Kontakt os i dag og modtag 3 uforpligtende tilbud fra 3 forskellige VVS’ere. 

3 grunde til at du skal indhente dine uforpligtende tilbud hos 3-Byggetilbud.

1

Beskriv og indsend din opgave til os

2

Opgaven vil blive behandlet

3

Du vil modtage 3 uforpligtende tilbud hurtigst muligt

4

Vælg den leverandør, som du føler passer til din opgave

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe fungere ved at der er 2 forskellige hoveddele. Den ene hoveddel skal sidde udenfor. I denne del er der en boks på ca. 1 x 1 meter, med en stor propel inden i boksen. 

Denne propel tager luften udefra og suger den ind til den anden hoveddel, som skal sidde indenfor. Selvom luften udenfor er kold, så vil den blive opvarmet på vejen op til den anden hoveddel som sidder indenfor. 

Således vil der komme varm luft en i rummene i din bolig. Denne type af varmepumpe er dog mindre effektiv, da den kun producere varm luft. Derfor er der mange danskere som bruger den til mindre boliger eller sommerhuse. 

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe minder meget om den anden type varmepumpe. Her er det således varmt vand som bliver produceret i stedet for varm luft. 

Denne type varmepumpe er mere effektiv end den ovenstående type. Dermed er der mange danskere som vælger at erstatte hele deres nuværende energikilde med en luft til vand varmepumpe. 

Det opvarmede vand kan dertil bruges til at varme boligen op med via radiatorer og gulvarme. 

På den måde får du den komplette energikilde, så du kan være selvforsynet via en grøn energikilde. 

Funktionalitet og effektivitet

Da en luft til luft varmepumpe ikke er lige så effektiv som en luft til vand varmepumpe, er det derfor en vigtigt at optimere effekten af den. 

En vigtig måde at optimere effekten på, er ved at vælge en central placering for varmepumpen. Med dette menes der at det skal være et rum, som er forholdsvis i midten af din bolig eller sommerhus.

Dertil skal du også tænke over, at den skal placeret i et rum som du ofte befinder dig i, da det er her der vil være den bedste varme.

Selve ydredelen af varmepumpen har en funktionel begrænsning hvis den kommer for langt væk fra inder delen. Derfor skal ydredelen også placeres forholdsvis tæt på inder delen, for at få den bedste funktionalitet.
 
varmepumpe
montering af varmepumpe

Hvem montere varmepumper?

Det er en nødvendighed at få en autoriseret installatør til at montere og installere din varmepumpe. Det er således en kompliceret proces og det skal derfor gøres af de rigtige fagfolk.

Der finde både elektriker firmaer og VVS firmaer som er autorisereret i at montere og installere varmepumper. 

Vores unikke partner i Roskilde har gennem en bred række af monteringer og installationer af forskellige varmepumper, fået oparbejdet et står erfaring. 

Vores partner er således autoriseret i installation af alt inden for varmepumper. Lyder dette som noget for dig, så kan du læse mere her.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

100% gratis service

Indhent et tilbud