byggeprojekt

Handyman

Med en fast handyman i hjemmet, har du altid hjælp ved hånden så snart et problem opstår. Ligeledes kan din handymand hjælpe med alle mulige småopgaver, som samling af skabe eller opsætning af en lampe. Det kan dog være besværligt at afgøre præcis hvad en handyman laver. En altmuligmand er ikke en beskyttet titel, så de opgaver din handymand kan udføre afhænger af hans faglige baggrund. Hos 3-byggetilbud har vi dog indgået samarbejder med handymænd i hele landet. Du kan derfor uanset bolig og type af opgave, være sikker på at finde din bolighjælp. Kontakt os allerede i dag, og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig.

1

Beskriv og indsend din situation til os

2

Opgaven vil blive behandlet efter dine ønsker

3

Du vil modtage 3 gratis bygge tilbud hurtigst muligt

4

Vælg den leverandør, som du føler passer til din opgave

Hvad er en handyman?

Hvad præcist en handymand er, og hvilke opgaver han udfører, kan være utroligt svært at sige. Grundlæggende udfører en handymand dog forskellige typer af vedligeholdelse, reparationer og installationer i hjemmet. Nøjagtigt hvilke typer opgave arbejdet omhandler, afhænger dog i store salg af den enkelte handymands evner og egne præferencer. Ligeledes stammer en handymands kompetencer ofte fra en teknisk baggrund indenfor et eller flere håndværkerfag.

Dermed kan du være sikker på, at din altmuligmands løsninger vil være holdbare, og arbejdet udføres korrekt. Og selvom din handymand måske ikke har en reelt teknisk uddannelse, er dog alligevel andre fordel at finde. En handyman vil selv styre sine priser, og vil ofte være fleksibel i forhold til de omkostninger.

Yderligere tilbyder visse handymænd et fast samarbejde. Indgår du i et sådant samarbejde, vil du have mulighed for at få hjælp præcis når du skal bruge den, uden at du skal betale en formue. Denne fleksibilitet med både arbejde og pris, danner et lukrativt og effektivt fundament til din bolighjælp.

Handymanden til den rette opgave

Som tidligere nævnt, er der ikke et fast overblik over hvilke opgaver og roller en handyman skal fylde. Det kan derfor godt blive en smule besværligt at finde en handymand der kan varetage dine opgaver. Dog bliver det nemmere, når du på forhånd ved præcis hvad du ønsker hjælp med. Skal du have installeret et toilet, kan du med fordel søge en altmuligmand med erfaring og uddannelse i dette fag. Ligeledes bør din handymand have en baggrund som tømrer, hvis du ønsker reparationer af træværk i hjemmet. Nogle opgaver, som samling af skabe eller opsætning af en ny lampe, kan dog varetages af de fleste handymænd.

Der findes dog visse håndværkerfag hvor det er lovpligtigt at have en uddannelse for at måtte udføre disse opgaver. Dette kan være elektrisk arbejde, eller VVS-arbejde. Kravene er opsat for at sikrer at arbejdet udføres korrekt og ansvarligt, og at løsningerne vil være sikre. Derfor bør du forhøre dig og din handymands baggrund før du indgår en aftale med ham. Søger du for eksempel en handyman med tidligere erfaring som elektriker, bør du altid sikrer dig at han har den rette faglige baggrund, samt de certificeringer der sikrer at din løsning vil være holdbar.

Modtag 3 uforpligtigende tilbud

Hos 3-byggetilbud elsker vi at hjælp, og vi assisterer selvfølgelig også dig med at finde en handymand. For at sikre at du den helt perfekte handymand, går vi derfor de ekstra skridt det kræver.

Når du beder os om hjælp, vil du modtage hele 3 tilbud fra dygtige handymænd. Vores netværk strækker sig over hele landet, så uanset hvor du bor, kan du være sikker på at finde en altmuligmand nær dig. Og føler du ikke at vores samarbejdspartner kan varetage din opgave? Så går det intet. Vores hjælp er ganske gratis og uforpligtigende. Dog er vi sikre på, at vi sammen kan finde den helt rette handyman til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 2 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

100% gratis service

Vi er 100% gratis og uforpligtende, så der er ingen grund til at tøve med at fortælle os omkring din situation, så vi kan vende tilbage med fagfolk der kan hjælpe dig!

Indhent et tilbud