byggeprojekt

Få flere kunder som håndværker

Vi har hjulpet over 700 håndværker virksomheder med at få flere kunder. Skal vi også hjælpe dig?

Opnå sikkerhed og tryghed for en fyldt ordrebog

Når vi indgår et samarbejde med et nyt håndværkerfirma, går der ikke lang tid før deres ordrebog er fyldt op. Men det som vi oftest hører fra vores håndværker venner er, at vi giver dem tryghed og sikkerhed. De er nemlig altid sikre på at der er nok arbejde, når de samarbejder med os. 

 

Vi sørger for at lave et skræddersyet program til jer. Det vil inkludere den type opgave I gerne vil lave, hvilke typer af kunder, hvor i landet befinder jeres kunder sig. Alle detaljer bliver gennemgået med jer. Så finder vi de bedste søgeord, som I gerne vil findes på. Det betyder at når potentielle kunder skriver på Google at de skal bruge en tag tømrer i Slagelse, og I er en tag tømrer i Slagelse, så er det jer som dukker op på Google. 

Tag en snak med en af vores konsulenter, og de kan hjælpe med at sætte det op for jer, således at I til enhver tid har kunder nok at vælge imellem. 

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  1

  Vælg den type kunde og opgave du gerne vil have

  Om du gerne vil lave badeværelser eller tag, så finder vi en strategi der passer til jer.

  2

  Beskriv jeres virksomhed og jeres services til os

  Det her er bare hvad I fortæller jeres kunder, når I vil have de skal vælge jer som håndværker.

  3

  Fortæl os om den type af kanaler I gerne vil findes på

  Om det er med hjemmeside, Google eller Facebook, så finder vi den bedste løsning for jer. 

  4

  Vælg det tilbud du synes er bedst og mest relevant.

  Tilbuddet er fuldstændig uforpligtende, men hvis du finder noget relevant, vælger du den.

  Dit bygge tilbud på din håndværker starter her

  Er du træt af at bruge utallige timer og kræfter på at finde den ene håndværker, som bedst kan hjælpe dig med dine opgaver?

  Ønsker du en mere fleksibel løsning – men stadig kvalitetsbevidst løsning – når du skal indhente dit håndværker- og bygge tilbud? Så er du kommet til den helt rette tilbudstjeneste.

  Hos 3-Byggetilbud har vi nemlig samlet de bedste håndværkere i hele Danmark, hvor alle vores samarbejdspartnere sætter en dyd i at have dig og dine behov i centrum. Vores krav til vores samarbejdspartnere er simple, men samtidigt sikrer de dig, at du får udført dine opgaver på en tilfredsstillende og ordenligt måde.

  Din tilfredshed vil nemlig altid være i fokus hos os – derfor vil den også være i fokus fra enhver samarbejdspartner, som vi måtte have.

  Samtidigt kan vi forsikre dig, at vi løbende er i tæt dialog med alle vores samarbejdspartnere.

  På den måde kan vi trygt og stolt garanterer, at du modtager bygge tilbud fra håndværkere, som brænder og lever for at udfører håndværk i den bedste kvalitetsbevidste til konkurrencedygtige priser.

  Det gælder enhver af vores håndværkere, uanset om du er på udkig efter en tømrer, murer, elektriker, kloakmester eller andre håndværkere.

  Ønsker du derfor at indhente et håndværker- og bygge tilbud, modtager du ikke bare en henvendelse fra 3 helt tilfældige håndværkere. Du får henvendelse fra håndværkere, som vi personligt kan anbefale med et stort A.

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac accumsan sem. Phasellus nibh erat, hendrerit ac eros sit amet, tincidunt gravida ante. Mauris eleifend et metus non blandit.

  Fornavn Efternavn

  Google

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac accumsan sem. Phasellus nibh erat, hendrerit ac eros sit amet, tincidunt gravida ante. Mauris eleifend et metus non blandit.

  Fornavn Efternavn

  Trustpilot

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac accumsan sem. Phasellus nibh erat, hendrerit ac eros sit amet, tincidunt gravida ante. Mauris eleifend et metus non blandit.

  Fornavn Efternavn

  Facebook

  3 gode grunde til at
  vælge 3-Byggetilbud

  Medlem af en garantiordning

  Alle vores samarbejdspartnere har fokus på din tilfredshed. Derfor kan vi garanterer dig, at vores håndværkere er medlem af deres respektive garantiordninger. Det er din sikkerhed for at du får et veludført arbejde.

  Vores håndværkere har tid i kalenderen

  Vi har samarbejde med en masse forskellige håndværkere, der alle sætter en dyd i at yde en kvalitetsbevidst arbejde med fokus på den bedste service. På grund af vores mange samarbejdspartnere vil der altid være mulighed for at finde minimum en håndværker, som kan udføre din opgave, og give råd- og vejleding, hvis du ønsker dette.

  Løbende kvalitetstjek udføres

  Vi laver løbende stikprøver på alle vores håndværkere, uanset om det er et håndværker firma med 1, 10, 20 års erfaring. På den måde kan vi garantere dig at alle vores håndværkere lever op til vores krav og retningslinjer.

  En oversigt over
  vores ydelser

  Slet eller behold nedenstående efter behov.

  Hvem samarbejder vi med?

  dygtig håndværker

  Byggeri

  Læs her for at få data om alt når du skal have lavet noget i din bolig, uanset om det VVS, elinstallationer, tømrerarbejde eller andet.

  Boligadvokat

  Læs her for data om hvordan man får styr på juraen, uanset om du skal købe bolig, bygge nyt eller udleje din bolig.

  vi finder den rette flyttemand

  Flytning

  Læs her hvis du vil have data om hvordan du sørger for at din flytning til din nye bolig bliver så let og smertefrit som overhovedet muligt.

  Indhent et tilbud